måndag 11 juli 2011

Pynta ute

Det här är pergola nr:2 som vi har inne på den privata tomtdelen. Äntligen har jag pyntat i den också. Inte begriper jag vad man ska med två till när man inte ens hinner vara i en av dem?! Men (till min glädje) gjorde käraste maken även denna när han ändå var i farten. Fönstren fick vi av svärfar och resten är lösvirke så de kostade inte alls mycket.
Men som sagt....man får springa mellan dem om de ska hinnas med att njuta i. ;o)
Man ska bara ha..och ha...och ha.....;o)))

Denna lilla rara zinklykta finns i butiken.

Kuddfodral, vimplar och andra textilier till 30% REA att göra fint med.

Och härliga skyltar som piffar upp!

Nähä...nu ska vi se om det finns nåt "COFFEE served here"....

Kram Kicki

6 kommentarer:

ingla sa...

Men kanske är det själva byggandet, fixandet och pyntandet som är - njutandet??!!
Kram

Livet på Vestergård sa...

Men vilket ställe att njuta på. Skapandet är ju en del av njutningen :)
Kram Kicki

Kamomilla sa...

Åh vad härligt! Lite som när man var barn och byggde koja- det var själva byggandet som var roligast! ;)

annika sa...

Så fint och trevligt ni har det du och din kära man. Man kan sitta på olika ställen för variationens skull. Vinden kan bestämma vilket ni ska välja. Verkar som att du har fullt upp...kul...
Men kantareller!!!! Jag tror att jag får dåndimpen. Vill ge mig ut i skogen ju...

Kram
annika

Kamomilla sa...

Tack snälla du, vad roligt att du tycker om mina bilder! Det är en hel del jobb bakom denna utveckling så om du tycker de är magiska så har jag lyckats! Tack, det känns fint att höra att de är fina!

Kajsa sa...

Hej Kicki! Hoppas att du har en bra sommar med en behaglig balans av vila och jobb. Jag mår bra, vilar inte direkt men det är självvalt. Tillbringar väldigt mycket tid med trädgårdsarbete och har haft en hel del lyckade kurser. Det känns jättebra! Jag tycker att du ska skapa en profil för Min Skattkammare på Facebook. Jag upplever att det är en överlägsen marknadsföringskanal. Man når ut till väldigt många eftersom det är ett välbesökt och aktivt forum. Dessutom alldeles gratis! Jag har mycket "hjälp" av facebook. Ett annat forum som jag har haft stor nytta av - både till mitt eget hantverk och till att "ragga" kursdeltagare - är "ifokus". Det finns "keramik i fokus" och det är min mötesplats förstås men det finns många andra "i fokus" också, till exempel "pyssel i fokus", "skrivlust i fokus" eller "trådslöjd i fokus" eller teckning, textilhantverk... eller vad som passar dig bäst! Googla! Ha det gott!