lördag 25 augusti 2007

En dag på jobbet

Så här ser min väg ut till jobbet. Den är ca 40 meter......puh!
Här har jag några projekt på gång. Några stackars kissemissar som inte fått ögon än.
Detta är en del av mitt lagerutrymme. Fullständig kaos! Jag vet inte hur många gånger jag lägger ifrån mig nåt här i röran, för att sedan stå och "blindstirra" utan att se var jag lade det. Känns det igen?!
Men just däri finns lyckan..............att tycka om det vardagliga, med röra och dammråttor. Man måste nog bli lite vän med det också, annars blir det alldeles för krävande att finnas till.
Och så ibland får man till nånting mitt i kaoset!
Men om sanningen ska fram så mår jag allra bäst när jag har ordnat och städat omkring mig. Det är en särskild tillfredsställelse med det, en vila tror jag ,som känns gott.
Ha´en skön helg kära bloggarvänner!
Kram Kicki

14 kommentarer:

Solsjö - Under en vind sa...

Det var riktigt kul att få se var du "håller till" om dagarna! Är också en ordningsmänniska, men ibland är det inte så....Fortsatt skön helg! Kram!

Stina sa...

Jaa, där håller hon till. Hon som är rädd att få vita skor.

Vi skrattade bra åt din kommentar, Thomas o jag, Tokfia.
Man kan aldrig veta...
Kramis

Kvarnboden sa...

Det var kloka ord det där om att tycka om det vardagliga. För övrigt tycker jag inte att det var så stökigt i din lagerhylla. Värre har man väl sett !!.Men vilken lummig och fin trädgård du har, glöm inte att jag vill ha skott av den där ormbunken!. Förresten får man tacka för att du släpar runt mig i skogen!! Motion får man aldrig för mycket. Men smacka på dig själv du!!
Kram Elisabeth

Kvarnboden sa...

God morgon! Ja det var en bra idé - en stråket växt -. Idag har jag inga planer, ska bara vara.
Tror jag ifall såvida det inte ploppar upp nå´t igen!!
Kramis Elisabeth

LantlivsAnette sa...

Halloj !
Vilken fin väg du har till jobbet..mysigt.
Håller med dig om att man har kaos lite här o var...men jag gjorde en stor röjning i vår källare under semestern.ojj..det kändes bra efteråt.Det blir ju till att röja i butiken nu då vi ska flytta den, ska bli skönt med ordning o reda där också.
Du är för rolig du...allt bakande o smaskande i sommar som har satt sig på kroppen..känner igen mig..tänkte hålla mig nu inför S-holms resan men det sprack..sitter här o fikar...mums..
Nu är det bara några dar kvar...kul
Kram Anette

Stina sa...

Ha det så bra idag då, lilla korvnisse! Kram

Nygammalt sa...

Ja visst är det skönt med ordning och reda, men det är ju så svårt!
Vilken vacker väg till jobbet du har, förstår om det är jobbigt att gå den långa sträckan...men ibland får man ju lov att offra sig ;)

Kul att få se din arbetshörna, fin skylt du har =)
Kram kram.

Sallys hus sa...

Hallå!
Phu nu har vi avverkat 10-års kalas.
11 st fnissiga 10-åringar i en pool det du! Nu är det skönt med lite egen tid här!
Vilket härligt inlägg du gjort!
Vilka kloka ord! Var får du allt ifrån min vän?? Ska lägga de små orden på minnet...de behöver man nog tänka lite oftare... Vill också ha städat omkring mig. Men just nu ser det ut som en orkan har dragit genom huset. Behöver förlänga dygnen lite.
Kram på dig!

Signes Vind sa...

Kul att du visar ditt jobb - Ser riktigt mysigt ut.
Självklart får du gärna länka till mig - gör mig bara glad o stolt. Själv ska jag gå igenom min blogg ganska snart o uppdatera länkar m.m så då länkar jag nog till dig - ligger efter med vård av bloggen. Det finns så mycket annat att göra - hoppas hösten blir lång.

LantlivsAnette sa...

Ha haa ..jag tänkte väl..knådas !!
Du..jag vet faktiskt inte varför min blogg har ordverifiering, jag har sett att en del har det och en del inte, jag har hört att det ska förhindra spam virus..men jag vet inte..Ha det gott , jag ser Beck..huu så spännande, det är nyhets paus nu...Kram Anette

Amoroso sa...

Åh vilket drömjobb du ser ut att ha! Nära hem och att om dagarna få syssla med någonting kreativt! Hoppas du haft en skön helg!

Sallys hus sa...

Hmm.. det blir tufft. Jag fotade nämligen självklart vasen som alla vill ha, sedan syrrans barnbarn och när jag skulle ta en bild på min bakelsesmaskande syrra så vips tog batterierna slut i kameran. Tror du jag hade några nya hemma??
Vet inte riktigt hur jag ska bära mig åt.
Nu ska jag till doktorn med mig och Rasmus. Allergitest.
Ha en bra dag! Kram..

Anonym sa...

Jaså, du hittade till ladan!
Vägbeskrivningen var väl via en annan väg, för om man fortsätter på min väg, så kommer man också dit.
De är så trevliga, och jag förstår knappt hur de orkar!

Vilket mysigt uterum ni har byggt er! Passar bra nu, när det börjar rugga till sig att sitta i bara luften...

Kram :)

Charlotta sa...

Vilken dröm att ha så nära! Jag tror nästan jag blev lite avis här. Jag får pendla nästan 10 mil om dagen när jag får nåt att göra. Jag får drömma om dina 40 meter då. Kram kram!