söndag 18 maj 2008

I köket


I köket vill man ju också ha fint och pyntat! Köket är ju många människors favoritplats.....här i Min Skattkammare finns lite olika pynt för just det!
Förra helgen.........vilken blå himmel......
....här låg jag på soffan i pergolan och vickade med tårna och inbillade mig att det var sommar.........pöh!! Såg hemska bilder med snö på tv:n i förmiddags.....men det är väl charmen med vårat land.....snart är värmen tillbaka och snön bortglömd!
En blomma till er alla bloggare som skickar såna fina uppmuntrande ord om det jag tillverkar och målar! Det betyder verkligen jättemycket för lusten att "knega" på. Om ni tycker att jag är dålig att svara er ibland så beror det inte på att ni är oviktiga (tvärtom), utan att det här med att måla är väldigt tidskrävande, och bloggandet blir lätt en press och ett pass faktiskt, att hela tiden vara med och kommentera......men jag kan se mellan raderna att många känner likadant.
Har varit inne på att ta bort kommentarerna nu under sommaren, då det är mycket att göra och jag har beställningar som jag lovat att leverera.....vi får se hur jag gör.
Nu håller vi tummarna att sommaren kommer för att stanna!
Kram till er alla vänner!

Ett tillägg bara.........
Ni hör hur jag ursäktar mig, det är skuldkänslorna som yttrar sig, vill ju inte vara oartig och inte svara när ni anstränger er och skriver till mig.............så skulle aldrig en man tänka, eller hur!? Nä, man kanske skulle prova på att äta manliga hormoner.....lite trist bara med skäggväxt och basröst, fniss!

15 kommentarer:

Flisan - Alldeles Vardagligt sa...

Hej hopp Fialotta!

Vilka härliga tavlor, jag får sommarfeelings :)

Vi känner nog alla lite lika då å då vad gäller tiden å bloggen å kommentarer å så.... Jag är runt flera gånger i veckan, men hinner inte alls kommentera hos alla, trots att man gärna vill det! Men jag läser med glädje det alla skriver :)

Låter gott å vippa på tårna i pergolan, du... :) Ska testa det vad tiden lider *S*

Bamsekramar till Dig!
Fliset.

Mormors Veranda sa...

Hej! Tack så mycket!
Det är Peter N som tagit bilden på oss.
Ja fy va kallt det är & bara regnar gör det,blää!
Vi får hoppas det blir varmare snart igen & då serveras det kaffe med dopp i paviljongen vår. Välkommen då!
Kramizar från oss båda

Kamomilla sa...

Ja du, det är ju inte alltid så lätt när datorn tenderar att vara en tidstjuv.
Nå man ska dra en gräns bara och hålla fast vid den, så gr det nog!
Härliga kökstavlor!

Gårdsromantik sa...

Är det riktigt säkert det där att sommaren verkligen kommer - tänk om det blir vinter året om - jag börjar misströsta.

Nåt skall man ju fira och jag passerar snart 10000 besökare - kolla in hos mig för jag kommer att ha en tävling när som helst.

Kram Maud

Vardagslycka sa...

Underbara tavlor igen! Såg den ena i högerspalten igår när jag svischade förbi och har haft den i huvudet sen dess. Om den finns kvar så är jag lite nyfiken på hur stor den är...
Och jag håller tummarna så det knakar, vill ha lite varmare nu! Har nyss kommit hem från butiken, stelfrusen, jag envisas med att ha dörren öppen för nu ska det vara om inte sommar så i alla fall vår.
Men det är tur att det inte har snöat! Vi får se det positivt.
Och känn inget tvång med att svara på kommentarer, ibland räcker inte tiden till och jag tror det är lika för oss alla. Jag kikar runt hos er alla lite här och nu men det är inte alltid jag hinner svara på kommentarer även om jag läser dem och blir glad för dem.
Värmande kramar i kylan från Carina

Solsjö - Under en vind sa...

Underbara bilder!!! Visst tar det tid att kommentera, samtidigt som det blir stressande ibland är det dem som gör bloggandet till det roliga, man får kontakt med varann mer än att man bara tittar in...en svår balansgång....
Hoppas att du haft en skön dag! Här är fotbollsmatchen avklarad för sonen...slutade med jämna 5-5. Nu har han somnat gott....
Ha det gott, kram!

Anonym sa...

Ja tavlorna är så vackra!
Knega på du!
Du behöver väl ej svara på kommentarerna. Då vet vi att du har fullt upp!
Kram
Cissi
Tack för mail. Återkommer inom kort!

LantlivsAnette sa...

Ohhh så mycket fint du för köket..jättefina saker..
att ligga ute här o vicka på tårna,njaa det får nog dröja ett tag till, det är så kallt här..brrr..hoppas att värmen har kommit till er för att stanna...jag vet att den kommer hit snart,så jag är inte orolig :)
Du,kommentera när du har tid o lust,det ska vara roligt att blogga !
Ha en bra start på veckan Kram Anette

Beas sa...

Jag ÄLSKAR dina målningar, fullkomligt ÄLSKAR!


Jag skule vilja ha tre-fyra stycken stora i det blivande köket...jag kan inte se mig mätt på dem ju. Och den lilla, lilla jag vann är min absoluta, absoluta favorit över alla tavlor här hemma.

Och du ska inte alls ha dåligt samvete över att du inte hinner kommentera, vi har alla dåligt samvete, lite till mans, eller snarare till "kvinns", för jag tror att det är lite kvinnligt att oroa oss för vad andra ska tänka och tycka hela tiden. Man vill inte såra någon.

Näe...måla på du. Jag kikar in då och då, precis som många andra här, utan krav på kommentarer tillbaka. Vi ser ju vilka vackra alster som skapas när du får lite egentid. Hoppas inte du kommer att känna att det är en "press" det också, utan försök hålla ett öppet sinne och bara måla allt du har LUST till...och VILL!

En varm kram

Bea

Kallholmen sa...

Vilka underbara bilder du målar, otroligt fina. Roligt att se din blogg. Många fina blombilder det njuter man av när det är "vinter" här hos oss.
Carolina.

Kallholmen sa...

Vilka underbara bilder du målar, otroligt fina. Roligt att se din blogg. Många fina blombilder det njuter man av när det är "vinter" här hos oss.
Carolina.

Kallholmen sa...

ops.. det blev visst två kommentarer på rad.....
carolina

Nygammalt sa...

Hej vännen!
vilket inlägg! Kan man ha sådan vacker utsikt? Isf vill jag också bo där! =)

Älskar det blåvita köksinslaget, sånt kör jag mycket på för det är så tidlöst och vackert.

Du får känna efter vad som känns rätt för just dig med kommentarerna, kanske du kan ta bort det en liten stund för att testa. Datorn tenderar ju att bli en tidstjuv ;) Men roligt kan det vara. (Visar upp sakerna från dig idag)

Må så gott kära du.

Kramar från mig.

StrandviksVillan sa...

Ville bara säga att jag kikat in här! Otroliga tavlor och annat pynt du gör, så vackert! Gillar dina olika stilleben och de söta holkarna väldigt mycket! Återkommer absolut!
~Anki~

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

Så fina tavlor du har gjort...igen!
Tycker du är jätteduktig med att hinna med, man måste ju ha lite inspiration också.
Jag vet också det där med kommentarerna, ibland önskar jag att jag kunde prata in kommentaren, och den som tar emot den får höra min ljuvliga stämma svamla en massa osammanhängande pladder, som det för det mesta blir. Det tar ju så lång tid att skriva... Sen måste jag ju läsa igenom det jag skrivit, så jag inte stavat helt åt Häklefjäll, så man inte begriper vad jag menar.
Därför tar det ju så lång tid... Jag är ändå hyfsat snabb på tangenterna tycker jag... men det räcker inte. Kanske borde föreslå det till Blogger??? Vad tycker du?
Det där med att spela in sin kommentar menar jag...
Ja du ser, när det är så här mycket pladder om en sak, så tar det ju lång tid att skriva.
Kram
Marie