fredag 30 januari 2009

Det drar ihop sig........


.....till att på allvar sätta igång med påsktillverkningen, och tänka ut lite nya filurer att pryda den underbara vårtiden med!
Tiden går så fort och vi har snart avverkat januari. Den här månaden är i mina ögon helt indentitetslös. Vad händer det för nåt roligt nu?? Som tur är är det en och annan födelsedag som piggar upp en med gott sällskap och gottigott i magen! ;o)

Det är några som frågat lite nu och då om jag har nätförsäljning. Det har jag tyvärr inte, och det är helt enkelt tiden som inte räcker till det. Jag startade bloggen för att använda den som ett skyltfönster eftersom jag inte har butiken centralt beläget, och många kunder använder den just som det.
Det var Katarina i Lilla Ugglebo som var så snäll och bjöd på idén om bloggen!
År -06 åkte jag till http://www.lillaugglebo.blogspot.com/, jag hade fått veta att det fanns en butik där. Jag minns det så väl, för vägen dit är kantad av mängder med blåsippor, så det var nog i april. Jag hade en idé om att skapa ett butikstråk med karta eftersom det fanns fler butiker härute. Butikstråket blev till sommaren - 07. Och alla som är med nu var jättepigga på idéen! Men år - 06 hade Katarina och jag ett hektiskt år med att delta på massor av marknader för att marknadsföra oss. Det var trögt i våra butiker så vi var tvugna att hitta på något. Jag tror att det gjorde att vi får panik numera om någon föreslår nåt sånt igen....ha ha! Slit och släp........stön!
Däremot har vi haft mycket glädje av varandra när det gället våra butiker, vi uppmuntrar varandra, ger tips och idéer. Om det går trögt peppar vi varandra, och om vi slår försäljningsrekord firar vi varandra!
Det finns så många därute med vassa armbågar, så hittar du någon med mjuka.......var då rädd om den!
Önskar er en fin helg!
Kram Kicki


12 kommentarer:

Anonym sa...

Hej vännen.

Som vanligt gör du bedårande saker. Ja tiden bara flyger i väg, vips virum är det påsk. Det är ju så kort tid med påsksaker. Jag skall ochså strax börja med lite påsk. Har besök här just nu av våran dotter och Gustav som bor i östersund. Så nu är jag mormor på heltid till Gustav. Man har lagt
av sig lite. Man i morgon åker dom tillbaka till Östersund. Det blir långt mellan varven.
Försäljningen i butiken är väll just nu inte på topp, men jag vet att januari och febuari är riktiga döööö månader. Det är som folk går i ide. Ha det bra i helgen, själv så jobbar jag hela helgen. Jippi ;o(

Många goa kramar Nettan

Vardagslycka sa...

Åh, vad bra sagt om mjuka armbågar! De ska man vara rädda om!!! Jag har aldrig förstått när en del pratar om konkurrenter som öppnar i närheten, jag vill hellre se dem som kollegor som man kan samarbeta med precis som du skriver. För visst har man nytta av varann när man är flera i närheten som kan hjälpas åt både i med- och motgång.
Ha nu en riktigt fin helg och hoppas många hittar ut till stråket!
Kram, Carina

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

Ja nu är det dags att tänka på ägglossningen som kommer här framåt april tror jag det är i år... Inget ledigt förrän dess:(

Jag borde inte gå in här och titta, för jag blir ju tokig som vanligt.. Jag har ju sett den ett tag nu... den fina tavlan med den fina dörren... aaahhhh!

Och armbågar ska man akta sig för! Mina har gömt sig i gäddhänget, och där gör dom ingen skada!

Kram
Marie

Lyktor och Tyg sa...

Hej
Så fint med blåsippor det gör att man längtar till våren.

Jag förstår att det inte är lätt att alltid markandsföra sig. Jätteroligt med butiker som inte bara ligger centralt i Örebro. Jag hoppas att både du och Ugglebo kan klara er.
Ha en trevlig helg.

Kram Kristina

Solsjö - Under en vind sa...

Vad härligt du beskriver er gemenskap för era butiker!:)


Nus er man fram emot påsk och vår, det går fort dit nu!

Ha en bra helg! Kram!

Vita små hjärtan sa...

Ja tänk snart får vi plocka blåsippor... Va mysigt... Kram

LantlivsAnette sa...

Halloj min vän !!
Åhh detta var ett underbart inlägg..jag måste få börja med att berömma dina otroligt vackra saker, du är en otroligt kreativ person, som har ideer hela tiden..
Och precis så är det att vara egen, man måste ligga i och vara på hugget hela tiden..ojj så många mässor jag o syrran också har varit på, kånkat och släpat..puuhh..
Och så fint skrivet, vi ska vara rädda om de mjuka armbågarna som finns, för det finns tyvärr inte så många, men jag har mjuka, jag lovar, nästan lite gummiaktiga ibland, kan dom bli för mjuka?, min man påstår det i allafall..hii..hii..att jag behöver vässa till dom ibland..kankse, kanske inte..det är väl så , tror jag i allafall, att godhet föder godhet..men visst har man fått sina törnar här i livet..
Ha nu en fin helg
Kraam Anette

Anonym sa...

Jag väntar bara på tillfälle att komma o besöka Dej!!! Var så säker en vacker dag dyker jag upp!!! Varm kram o en önskan om att Du får en skön helg.. Kram, Elle i Stenungsund

Anonym sa...

Hej!

Kikar in på din fina blogg för första gången. Vilka underbara och bedårande saker. Du fick mig att längta till påsken.

Välkommen att kika in hos mig!

Kamomilla sa...

Härligt med sådant samarbete!!
Dina alster vore nog ändå kul att köpa via nätet, men jag förstår om tiden inte räcker till. Jag minns fortfarande din skrattmås! (jag har skrattat så åt dens härliga uppsyn)En sån hade jag velat köpa...

Sallys hus sa...

Hej min goa goa goa goa vän!

Sicken tur att vi med en massa mjukt hull runt armbågarna dras till varann!!!!

Sitter o pustar ut i soffan...vi har varit i Romme o åkt skidor...det var så häääärligt!
Friskluft och mys med familjen. Äggmackor och rykande kaffe.
Ont i knän o fötter men det är det värt!
HImmel att man har så många muskler att få ont i som man inte trodde man hade!!!

Ditt inlägg min vän får ögonen att tåras. Känner mig såååå stolt att vara den du skriver om....;)
Måste nog göra ett armbågsinlägg jag med.....
Kraaaam så ses vi snart!
Onsdag blir väl bra va???
Så kan jag ju städa på torsdag..blink, blink.......
Kraaaaaaaaaaaaaaam Katarina

GårdsLyktan sa...

Jag önskar att jag var lika bra på att formulera saker som du Kicki...
Ofta när jag läser det du skrivit tänker jag, jaaa precis så är det, men jag skulle aldrig ha kunnat formulera mig på ditt vackra sätt.
Hoppas du har det bra!
Kramar Sabina