söndag 5 juli 2009

När tromben kom till Östra Hagen

Oväder på gång över nejden...........
Och så kom den.....tromben och slet ner vår stora fina lönn som vi nyss skrytit över när vi satt och myste i pergolan.
Jag hade kunder i butiken medan eländet dånade förbi, som liksom jag kände sig lite utsatta i min lilla butik.

Tur att ingen människa kom till skada, bara makens älskade jeep fick sig en törn, men bara hörnet på flaket.
- Vilken tur, sa han, med vitt uppspärrad blick!


Idag blev det röjning på tomten. Tur att maken avverkat skog sedan barnsben, det gick lekande lätt! (måste ju skryta lite om honom ;o)
Lite kusligt med dessa tromber och konstiga väderomslag. Förra året dånade en förbi också som slet ner mitt loppisstånd med ett brak. Vi bor väldigt öppet här så de kan väl få bra fart.
Telefonen krånglar sen en vecka tillbaka, så även datorn som hakat upp sig till och från. Få se om det går att publicera detta.......
Kram Kicki6 kommentarer:

carina i Lingbo sa...

jösses vilken tromb som for förbi hos er. Här i södra Hälsingland var vädert sol å moln om vartannat igår.

Vardags-mirakel sa...

Det är otrolig kraft i de där ruskigheterna, tur att ni klarade er relativt bra. Ha det fint, kram Eva.

Lyktor och Tyg sa...

Oj oj vilken grej!! Vilken tur att det inte blev mer skadat, och att ingen människa fick det på sig.

Så fina dina pergola är. Gillar dem båda två. Man kanske skulle beställa några vimplar av Bea, de är jättefina. Vet bara inte vilken färg, rosa är fint. Har funderat på att sy själv, men har inte lust verkar enklare att beställa.

Ha det bra Kram Kristina

promenader på landet sa...

Men oj vad dendär tromben ställde till det när den drog förbi!Tur som sagt att ingen människa kom till skada! Sköt om dig och din lilla butik! Stor kram från Maria

Nygammalt sa...

Hej kära vän!
Vad tråkigt att tromben ska komma och förstöra så där. Tur att ingen kom till skada! Jag jobbade när det började tokregna här, och jag skulle möta upp min kompis för middag på restaurang en halvtimme senare. Men helt plötsligt så blev vädret fint igen. Tur kan man ha ibland.

Så många fina inlägg du har gjort. Älskar dina uterum, otroligt vackra. Vilken trädgård och hem ni måste ha.

Är det ok om jag lånar din fina bild på tavlan om styvmorsviolerna? (skriver ju att den är från dig). Tänkte i så fall ha den på min blogg om ca 1 ½ vecka. Styvmorsviolen är ju min landskapsblomma.

Kram!!!!!

Anonym sa...

情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫