onsdag 14 oktober 2009

Extra öppet!

Extra öppet på söndag den 1 november i Min Skattkammare!
På lördagen kommer butiken att rymmas av nyheter både från "Skattkammarverkstan" och från Formexmässans utbud! Med jul som tema, förståss!
Jättekul!

Ser ni den här luringen som får stå här i slipdamm och dragit golv.
Ingen idé att snittsa till frisyren, och munskyddet får mig att likna Dr Bluff! ;o) Fast det kanske hjälper mot svininfluensan, för den får inte komma nu!
Ska man vaccinera sig, får vem som helst göra det? Vet ni det?
Så mycket information som väller fram, ändå vet man inte. Kan det bero på att hjärnan redan är fylld med allt som man ska veta, och mer därtill!?
Jaha....åter till sysslorna!
Kram på er alla!
Kicki

3 kommentarer:

Vita hjärtan sa...

Hej Kicki!

Sicken söt böna på bild ;-)))) Är så underbart att vi snart ska mysa bland alla julsaker...älskar julen och alla förberedelser som så många här ute i bloggvärlden!

Som sjuksköterska så är det bäst jag informerar dig om att ALLA får vaccinera sig gratis, men först ska dom som tillhör riskgrupperna vaccineras, dom med astma, hjärtsjukdom, nedsatt immunförsvar, grav övervikt och gravida. Sen, om några veckor får alla som inte tillhör riskgrupperna också vaccinera sig.

Ha det bra!
Kraaaaaaaam Annemari

LantlivsAnette sa...

Åhhh hååå, här lyser flitens lampa vill jag lova !!
Vad flitig du är...
Jaa, tänk ändå att Julen närmar sig så fort nu !!
Kraaam Anette

mamma lycklig sa...

Vad duktig du är, men visst är det roligt att såga, borra och slipa. Man kan liksom inte tänka på så mycket annat. Men man får vara försiktigt det går sååå fort att bli ett finger kortare. Har inte provar att sågat mej i fingret ånnu, men slipat lite på fingertoppen det har jag provat.
Inget att rekomendera, gör ganska ont. Ja det går alldeles för fort
tycker inte det var så längesedan man visade vårbilder på bloggen.
Ha det så bra och såga lungt.
Kramis Nettan