torsdag 11 februari 2010

I mina gömmor

För den som vill ha lite "konserverad gröt" hi hi.......så finns det Hjärtesaker i mina gömmor!
Hjärtan är alltid poppis, och jag måste gnugga knölarna för att komma på nya idéer och modeller. (tankearbete pågår.......)
Imorgon fredag får det bli en bloggfri dag, måste jobba på. Tandläkaren ska ju ha sin lön, och jag är inte färdig där än! :o))
Önskar er alla en riktig fin helg!
Kram Kicki

6 kommentarer:

annika sa...

Förstår att ni köpmän måste vara uppfinningsrika vad gäller att locka oss kunder till alla dessa jippon, påfund som "marknaden" har kommit på. Alla ♥♥♥-ans dag kan ju firas på många sätt.
Kram och jobba på ordentligt nu!
annika

Lyktor och Tyg sa...

Hej på dig , hur går det med den usla tanden? Inte roligt att behöva springa till tandläkaren flera gånger och betaaaallla för det också.
Visst är det lite amerikanskt jippo över alla hjärtans dag eller är det engelskt? Jag hörde i dag på radio att en skola skulle förbjuda barnen att dela ut en amssa alla hjärtans kort. Låter bra. En del kanske inte får några.
Ha en härlig helg.

Kram Kristina

Livet på Vestergård sa...

Oj vilken fin lykta med hjärta. Det skulle vara så roligt att få besöka din affär ( om man bara bodde lite närmare), jag tror att jag skulle vilja köpa allt :)
Ha en riktigt fin helg! Kram Kicki

Freja Rico sa...

Hej Kicki!

I går klantade jag till det, åkte till din butik, en FREDAG. När jag kom till Ervalla fick jag plötsligt en känsla att du kanske inte har öppet (borde kanske ha kollat öppettiderna först), men jag fortsatte "utifallatt". Och när jag kom fram var det naturligtvist svart i fönstren och jag såg din skylt. Det man inte har i huvudet....:-)). Jag fick i alla fall ut och se något annat ett tag.

Ha en skön helg!!

Kamomilla sa...

Söt lampett! Ja, det gäller att hålla flödet igång. Kan inte vara så lätt alla gånger...

Inas sa...

Hej Vännen!
Å va fin den var, hjärtan är ju inte helt fel... Ha en underbar alla hjärtans dag och goa kramar Ina