onsdag 10 november 2010

Överraskad....

...blev jag faktiskt när jag tittade ut i morse! Fastän det snöade hela dagen igår så ville jag inte riktigt ta in detta.
Lite julstämning blir det ju, men .......njaeee....
Mina härligt "höstiga" skogspromenader gick just......åt skogen!

I butiken är det härlig jul så nu matchar ute och inne varandra! ;o)
Bilderna i Anettes fina bok fyller mig med julstämning och glädje! Det finns några få kvar.
http://www.lantlif.blogspot.com
Kram Kicki

7 kommentarer:

Unknown sa...

Hej

Ja i och med snövädret igår så, blev jag sugen på att köpa en amaryllis lök. Så denna inhandlades i dag.
Ha det bra
Kram

annika sa...

Ja det är riktigt juligt ute. Men så himla halt. Jag for omkull med cykeln i kväll på väg till kören. Jooodå hjälmen var på så jag klarade ansiktet den här gången men har ont i knät och foten ...blir så arg eftersom jag precis köpt ett nytt årskort på
F & S. Kanske att det går fort över men nu ska jag ju iväg i morgon igen till olika skolor och funderar på cykla eller inte...

Pyssla på du...jag kanske tittar in någon dag. Såg att du hade så söta änglar...behöver nog en.

Kram

LantlivsAnette sa...

Gomorron vännen !!
Så ni har också fått snö nu, jaa visst får man riktig Julkänsla i kroppen då !!
Såå fint du har dukat med min bok..så stämningsfullt..
Ha nu en toppen dag
Kraaam Anette

Vitt hus med svarta knutar sa...

Här är det massor av snö och det var kallt i natt så det mesta ligger kvar. Fåglarna flaxar framför fönstret med jämna mellarum för att tala om att maten är slut. Vilken fin glasklocka, älskar det där fina slipade mönstret. Bilderna i förra inlägget är för härliga...du å jag får köpa varsin pulka och åka upp till Kilsbergen...då ska det bli åka av och pirr i magen=) Minns när jag var liten och fick låna pappas vedkälke, då satt vi nog 12 ungar på i full fart ner för backen, hej å hå.

Ha det så gott i vintermyset!
Kram,
Regina

Ett Vitare Hem sa...

Näe snön är jag inte glad över det får gärna försvinna och komma åter om en månad eller så ;o)
Jag hittade ljusstaken på Entre för 249 kr om du far till Coop och spanar in den där får du gärna rapportera om priset, mamsingen blev också sugen på dem ;o)
Ha en fin kväll!
Kram/Lena

Felix sa...

Så fint du har pyntat och målat! Helt plötsligt längtar man lite till advent och jul. Förut hade jag kvar sommarkänslan... Vi tog in de sista växterna från växthuset för vinterförvaring så sent som i söndags!
Om man ser det positivt, så blir det i alla fall ljusare med snön. Och det är vackert, det kommer man inte ifrån. I dag när jag åkte till jobbet var det dimmigt, men soligt, och jag lyckades fånga det på bild (inte så långt från dig, vid Ön). Kommer nog några bilder på bloggen...

Hur mycket kostar boken?

Vinterhälsningar
Elisabet

mamma lycklig sa...

Hej min vän.
Hoppas att du har det bra och inte stressar ihjäl dig. Tänkte bara tala om att jag har utökat mina öppettder, så nu kanske du har möjlighet att titta förbi. Vore jätteroligt. Du skall passa på att tävla på min blogg, har man tur kan man bli riktig fin om fötterna.
Kramis Nettan