måndag 4 juni 2012

Ett gott tecken


 ....är det när det är lugnt på bloggen för då händer det nåt i skaparverkstan. Och det är ju där jag ska vara om det ska bli nåt nytt i butiken.
Har ni sett en sån läcker vattenkanna? :o)

Härliga färgklickar med färgglada kannor!
Nu blir det lugnare tempo här på bloggen under sommaren, vi får ses i butiken istället!
Det går ju inte att vara överallt. Man får passa sig så inte så man inte gör misstaget stressdoktorn Tomas Danielsson beskriver. Additionsstress......det där när man ser sig runt om och plusar ihop vad alla andra gör. Det är ju bara det att ingen gör ALLT...."det där"....på en gång. Jo...visst finns det såna som vill få det att låta som det, men de pratar mest för att vi andra ska bli imponerade ;o)
Från och med nu ska jag låta mig imponeras av dem som njuter av livet och sommaren!
(jag har faktiskt städat undan här hemma och nu hytter jag strängt med fingret åt mig själv: - Nu ställer du inte till Kicki, för då kan du också hinna njuta!!)
Kram Kicki

8 kommentarer:

Ett Vitare Hem sa...

Efter att ha gått i den berömda väggen för snart tio år sedan så försöker jag lyssna mer på mig själv vet att andra ibland tycker jag stressar men det är inget mot vad jag har gjort, mår inte helt bra när det är för lugnt heller ;o)
Ha en finfin vecka!
Kram/Lena

Vform sa...

HÄRLIGT Kicki ...
visst ska vi njuta också!
Jag har t.o.m haft främmande från Strängnäs några dagar ;O)
Men liiite stress blir det nog emellanåt ;)
Vi får lov att tänka på hur fort sommaren rusar förbi ... så nu njuter vi :O)
Underbara tavlor har du gjort igen :O) och vattenkannorna blev en riktig färgklick.
KRAM!

Vitspets sa...

Så snäll och gullig du är Kicki (Tack) ...
Åhh jag gillar din zinkhink
Vilka härliga vattenkannor du har i butiken nu !
Hoppas du och vita katten mår bra
Kram Karina

Livet på Vestergård sa...

Nu ska jag också ta mig tid att njuta :)
Gillar den röda vattenkannan!
Kram Kicki

Vitt hus med svarta knutar sa...

Det där känner jag igen och har väl i viss mån genomskådat, för det finns inga supermänniskor som klarar av att göra allt.

Trevligt att det händer saker i skaparverkstan=)

Önskar dig en fin tisdag!
Kram,
Regina

Vardagslycka sa...

Åh, vilka glada vattenkannor!De gillar jag!
Visst är det en konst att kunna njuta och jag försöker att i alla fall stanna upp en liten stund varje dag och bara vara. Men sen är ju vissa perioder mer stressiga än andra... Just nu är det lite knepigt att få tiden att räcka till, all fokus ligger på butiken men så tar dottern studenten i helgen och då vill jag ju att det ska bli så bra som möjligt! Men det brukar lösa sig i slutänden.
Nu blir det en kopp kaffe i solen och lyssna på lite fågelkvitter innan dagen sparkas igång, det är balsam för själen det.
Allt gott till dig!
Kraaam, Carina

Mia på Coop sa...

Åh, vad du frestar mej med dina underbara violer. Du vet att jag är svag för dom ;-) både på tavlor och "levande". Visst känner man sig stressad allt som oftast men man får försöka dra i nödbromsen. Min broms är en skogspromenad då känner jag att pulsen går ner.

Ha det fint.
Mia

Freja Rico sa...

Den där lila var ju läcker, skulle nog passa i mitt nya växthus :-).

Nej usch, inte vill man må dåligt av stress, har ju själv gjort det rejält och vill inte komma dit igen. Det beror nog mycket på vad man är för person också, en del kan ju faktiskt fara runt och ha hur stressigt som helst medan andra inte kan. Läste faktiskt igår om det i en tidning, det berodde på hur man ser ut i hjärnan på olika ställen. Väldigt intressant :-)!!

Så jag ska i alla fall ta det lugnt i sommar..

Kram
Ann-sofie