torsdag 12 september 2013

Tjoho!

 Nu har jag skrivit färdigt sagan om Nisse Toppluva!
 Så här glad känner jag mig idag! :o)
Detta projekt känns mycket lättsammare att försöka genomföra. Sagan har bara 6 A-4 sidor medan den förra om Lina Lingon har 31 A-4 sidor! Vet inte varför jag gjorde det så omständigt?? (Ska arbeta om den när inspirationen kommer)
Nu ska jag illustrera bilder till denna och det känns jättekul för sagan är lite mer skruvad denna gång vilket gör det mer tacksamt och roligt att illustrera bilderna.
Jag har tagit till mig kritik, känt in var gensvaret funnits och Nisse Toppluva har visat sig vara en  favorit hos många.
Ack ja....nu får vi se om Nisse Toppluva kommer in genom nålsögat. Gör han det så är det hans förtjänst...inte min. ;o)
På LÖRDAG är det halva priset på dessa fina fågelburar! Det vill du inte missa! ;o)
Hoppas vi ses då!
Kicki

7 kommentarer:

Isas Trädgård sa...

Underbar figur ... Nisse Toppluva !!
Det är klart att det din förtjänst om Nisse passerar nålsögat ... det är din härliga fantasi, vackra illustration och kreativa skaparanda som ligger bakom !
Håller alla tummar för dig och Nisse !
Åhhh så vackra fågelburar .. blir alldeles sjuk ... men jag skall gå yogavandring på lördag !
Ha det så gott !
Kram/Isa

annika sa...

Vilken liten söting Nisse Toppluva. Kul namn också. Precis som föregående skribent nämner så är det helt och hållet din egen förtjänst att ni kommer genom nålsögat. Heja, heja!

Kul att prata med dig i dag. Jag hade inte läst detta inlägg då ju. Lycka till med Toppluvan!

Kramkram
annika

Felix sa...

Vilka fina fågelburar! Hur mycket kostar bur nr 2 från höger på pallen? En sådan skulle jag vilja ha, men jag kan tyvärr inte komma på lördag. Kan du spara den till mig till senare tillfälle (beroende på vad den kostar...)?

Lycka till med sagorna och dina söta figurer!

Septemberhälsningar
Elisabet

Vform sa...

Önskar både Dig och Nisse en fantastisk fortsättning!
Kommer att bli så bra!
Ha en härlig höst!
KRAMAR från mig till Dig!

Sallys hus sa...

Haha..hej sötgroda!
Har du skaffat facebook??
Det har jag missat...måste in å kika..å gilla..;)Sicken liten sötis Du är då en av de mest kreativa människor jag känner..
Nu har veckorna rusat fram igen.. det blir ju inget med någonting!!
Vi skulle ju ses ju.
Vi får ta en fikatripp här nu snart.
Kraaaaaaaam Katarina

Therese på Granne med Pellgårn sa...

Härligt! Jag brukar kalla min son för Nisse toppluva :) för han heter ju Nils och hans toppluvor har en tendens att alltid liksom stå rätt upp på huvudet:) Jag tror att det är för att han har så tjockt hår så mössorna liksom glider upp.
Själv håller jag fortfarande på med samma berättelse som för två år sedan. Den har inte heller passerat nålsögat, men jag blev ombedd att redigera ner texten och har nu tagit bort ungefär sextio sidor. Så nu närmar sig nålsögat på nytt.
Huga! Det blir spännande.
Håller med skribenterna som säger att det är din egen förtjänst när Nisse toppluva kommer genom, fast sagofilurerna har ju en tendens att liksom bli levande för en när man filurar ut vad de ska hitta på, så lite med saken att göra har han nog allt. Lycka till! Hälsar Therese

Vitt hus med svarta knutar sa...

Meeeen vad roligt att höra att sagan om Nisse Toppluva är klar!!! Du ska vara stolt över dig själv som kan skapa så fina berättelser OCH illustrera dem! Det är din förtjänst helt och hållet att din berättelse kommer att passera nålsögat. Ha det fint!
Kram,
Regina