måndag 24 februari 2014

Never give up......

 Nu är det så många olika som frågar om de där barnboksmanusen jag pratat om (men som ännu inte blivit någon bok) att det nästan känns pinsamt. ;)
Den där spunken som kom är väl en av orsakerna att det stannade av. Det går inte att gå omkring med spunk i kroppen och samtidigt flöda av kreativa tankar och bilder.....har jag upptäckt. :(
En annan orsak är min gräsliga prestationsångest. Jag vet ju inte ens om det jag gör är bra!! Är det värt att ens försöka....känner mig som han som vänt om med hackan på ryggen.
 Skulle behöva som Lina Lingon bo långt inne i skogen där inget annat stjäl uppmärksamheten än skogens små invånare.
Det går inte att vara tudelad....inte för mig, jag måste ha ett alldeles eget utrymme dit ingen kan komma sticka hål på min "sagobubbla" om det ens ska kunna bli något alls. Man måste investera mycket tid i ett sånt projekt. Måla....skriva....göra om...tänka....ändra...nya ideér...nya bilder som passar till den nya idén......lämna för en stund.....läsa igen......och sedan kanske....
YOU NEVER KNOW HOW CLOSE YOU ARE!
:o)
Kicki


6 kommentarer:

frupersson sa...

Spunk och kreativitet rimmar inte helt perfekt... Tänk att det är så lätt att hamna i prestationsfällan, istället för att bara prova och njuta...
Jag tror att du kommer att lyckas en vacker dag, det kommer och det är inte bråttom :)
Ha det gott
Kram Maria

Lillan sa...

Never ever give up!

Har precis själv beslutat mig för att samla ihop mina, i ett antal olika böcker, spridda barnsånger till en samling. Vissa sånger har med åren glömts bort, några har jag aldrig gett ut och så hoppas jag på att skriva några nya.

Ett framtidsprojekt som blir lite pyssel med. Hur det praktiskt ska lösas har jag inte riktigt tänkt på än, men jag ska göra det.


Åh vad jag längtar efter en liten pratstund med dig!

Kram
Caroline

annika sa...

Jag tror på dig! Du vet det och jag förstår det där med Spunken och prestationsångest. Men jag vet att du kan skriva, du kan fånga med dina ord...å dina vackra bilder till. Det kommer att bli en bok...HÄNG I !

Kram
annika

Sallys hus sa...

Hello lilla spunkie...
Ja nu är det snart dags för fiiiika va? Nu var det läääänge sen..:( Tiden snurrar så snabbt så snabbt.
Klart det kommer bli en bok. Du kan inte låta världen vara utan den där fantastiska historien ju. Du måste bara skicka iväg den till några fler bokförlag så de vet att den finns..;)
Kraaaaaaam Katarina

Vform sa...

NO NEVER ...
Tänker på dig och dina projekt nu som då :) Hoppas, hoppas du hittar din lilla 'vrå' som ger utlopp för alla fina ideér du har!
Underbara bilder !!
(Vistas i S.näs i helgen ;))
Kram ♥

Våglyckan sa...

Var inte för hård mot dig själv! Du klarar detta!
Kram Maria