torsdag 14 januari 2010

Inspiration & inköpDet är ett väldans bläddrande i alla kataloger nu.
Det ska vara rätt.....det ska vara vackert........
Det finns så mycket fint så!! :o)
Jag håller på att röja undan julen. Tog en fikapaus och satte mig på ett torrt granbarr.....aj!
Tänker på alla dem på Haiti. De behöver all medkänsla och beredvillighet vi kan uppbringa för att få det drägligare i sin hemska situation.
Ofattbart......otäckt.....ångestladdat.
Hur jag än försöker kan jag inte ta in vilken avgrund de står inför.
Nu vill jag göra det jag kan.
Kram Kicki

9 kommentarer:

Livet på Vestergård sa...

Härliga bilder. Man får riktigt våraningar.
Ja det är ofattbart det som hänt på Haiti. Vi tänker alltför lite på hur bra vi haft det som varit så förskonade från naturkatastrofer.
Ha en bra torsdagkväll.Kram Kicki

annika sa...

Verkligen fräscht med blått-vitt. Jag gillar det.
FRuktansvärt med jordbäningen. Vi är så utlämnade mot naturens krafter. Stackars människor. Ja, vi är bortskämda här i Sverige, vi gnäller över att det är lite för svalt inomhus, vattnet är borta ett dygn eller så etc....Nej det är svårt att föreställa sig hur det är där nu. Tror att min son har planerat att resa dit nu i februari, de får tänka om.
Kram annika

Vardagslycka sa...

Det är fruktansvärt med jordbävningen som varit, svårt att riktigt förstå hur hemskt det är. Vi är så bortskämda här, skäms över att jag har gnällt över kylan! Det är ju en bagatell.
Jag har fortfarande "jul" i butiken, ska ta mig i kragen och plocka bort det i nästa vecka men har inte känt någon press eftersom vi har stängt. Önskar dig en fortsatt skön kväll och en supermysig helg!
Kram, Carina

Freja Rico sa...

Man kan inte föreställa sig hur de har det där nere på Haiti, men det är ju hemskt, vilken upplevelse. Man tänker på alla människor, och som vanligt tänker man på alla barn som inte förstår vad som händer. Mina tankar går även till alla djur som kanske lider där nere :-(..
Ja, man vill verkligen göra något för att hjälpa till, det enda man kan göra är väl att ge lite pengar, Läkare utan gränser behövde tydligen hjälp.

Kram
Ann-sofie

Kamomilla sa...

Man kan inte ens fatta, när man har det så bra som vi har det här...

Lyktor och Tyg sa...

Den lilla tavlan med "videungen" som sover i din högerspalt är så söt. DEt kanske är du som har vintervila!

Visst är det svårt att ta in det som hänt på Haiti. Fruktansvärt, jag känner en sån maktlöshet, man vill hjälpa. Tur att det finns människor som jag åka dit och göra en insats. Jag tror jag bara skulle gå omkring och gråta.
Kram Kristina

Lyktor och Tyg sa...

nu är jag här igen.. kan inte låta bli.
Jag mår så mycket bättre, piggare men värken verkar gilla att det är vinter för den har bitits sig fast. Hoppas att det mildras vid blidväder. Låter ju helt tokigt att jag är bättre fast värken är densamma men jag är såååååå mycket piggare och har ork till mer och kan gå ut och gå mer. Så jag mår bättre. Jag är så inne min kost nu så att ta en coka cola nu känns som jag skulle börja med droger...nästan i alla fall. Jag är glad så länge jag kan hålla på och jag har hittat nya vanor.
nu ska jag släcka ner denna apparat måste lägga mig nu.
Jag får ta i på skarpen så jag kommer i säng.
Kram Kristina

mamma lycklig sa...

Hej hopp.....
Skönt med lite vårfina bilder, men våren tycks vänta på sig. Man går bara omkring och tänker på de stackars människorna som inte har vatten, hem eller mist sina anhöriga. Vi tackar Gud att vi får bo i Sverige och ha det så bra som vi har det. Och vi gnäller att det är lite kallt.
Ha en skön helg.
Kramis Nettan

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

Ja, usch så otäckt det är med naturkatastrofer... Det är så många som saknas och blir hemlösa... det är ofattbart!

Kram
Marie