onsdag 14 april 2010

Med solen kommer.......

.....stress och jäkt!
Plötsligt radar tingen upp sig som man inte kunde göra medan snön ock kylan var kvar.
Jag känner liksom.........- Ja, just ja, det är ju så här det är nu igen.
Städa....feja.....putsa....röja.....tillverka mer......sola bort blekheten.....banta.....flås flås!! ;o)
Och så blir bloggandet efter. Tråkigt....för det är så trevligt att ha den här kontakten med er. Men vi finns ju kvar och rätt som det är kör man en bloggarrunda!
Ni skriver så mycket snällt, det vill jag verkligen säga ett stort varmt tack för! :o)
Vi ses snart!
Och alla kunder.....VÄLKOMMEN hit...nyheter kommer in nu och då!
Kram Kicki

8 kommentarer:

promenader på landet sa...

Hej vännen! Så klart vi bloggare finns kvar jag har också haft svårt att få tiden att räcka till nu ett tag! Så fina saker du visar! Må så gott Kram Maria

Vardagslycka sa...

Ja, och nu syns allt så himla bra. Solen är lite väl avslöjande...jag far mest runt och påbörjar saker, krattar lite där, rensar lite där och när dagen har gått känns det som om jag inte har gjort nånting vettigt. Inne växer högarna och fönstrena är smutsiga, ja, det är ganska lätt att stressa upp sig.
Men nu har jag nyss kommit hem, satt mig på altanen med en mugg kaffe och laptopen i knät en liten stund och njuter av solen!
Hoppas ni har tid att komma hit och hälsa på sen i maj, det ska bli så kul att ses!
Ha det gott!
Kram, Carina

Livet på Vestergård sa...

Å, så jag känner igen mig! Det har inte blivit många inlägg på sista tiden, men inte vill man ge upp bloggandet heller. Men det är ju det som är så skönt att man får blogga när man har tid och lust :)
Må så gott! Kram Kicki

Felix sa...

Usch ja! Så här års är det lätt att bli stressad för allt man vill hinna med i trädgården och växthuset. Och man kan ju inte lämna allt åt sitt öde inomhus heller...
Härligast är att försöka hinna njuta av sol och värme också! Och blogga kan man ju göra på kvällen när solen har gått ner...

Vårhälsningar
Elisabet

annika sa...

Jo det är mycke nu...ska bara......hinner varken ute eller inne tycker jag. Ska till Stockholm nu på konferens det är kul. Får se vad det blir i helgen....barnbarn kanske =D
Kram på däj!

Unknown sa...

Hej

Vilka fina saker du på bilden.
Nu hoppas vi att solen kommer tillbaka snart
Ha en bra dag
Kram

Janne i Fagerlia sa...

Ja sommeren er en ganske travel årstid. Man skal nyte årstiden, samtidig skal man også gjøre alle de vanlige tingene som krever tid. Men som en trøst har vi jo litt mer energi når dagene blir lange og lyse.

Lyktor och Tyg sa...

HEj på dig...visst blir man lite stressad att man vill fixa hinna med allt...det är ju det jag säger att det är bättre med vintern eller hur,så kan man gå i lite ide och inte känna att allt måste göras hohoh....men klart jag gillar våren med, det är så skönt att snön är borta och det gröna återvänder. Ha det bra tjejen hoppas vi ses snart igen. Jag hinner inte eller blogga så mycket tycker jag.
Kram Kristina