måndag 11 april 2011

Vår-vår-vår!!!
Gårdagens bilder säger allt!. Vi är där nu......äntligen! :o)

Njut av dagen!

Kram Kicki

8 kommentarer:

Unknown sa...

Hejsan Kicki!
Satt och njöt av dina bilder tills jag kom till ormen då blev det plötsligt till kalla rysningar. Dom är baksidan av den vackra våren.
Ha de så bra, kram Ing-Britt

annika sa...

Underbara vårbilder...såg brasan från vägen igårkväll då vi kom från Sälen. Tänkte allt att det var du som eldade. Eldade du bort viruset?

Kram
annika

Dubbelörn sa...

Underbara bilder!... ända tills jag kom till den 3:e nerifrån... *brrrrr*

Avskyr dem... :/ Det vårtecknet kunde man vara utan :D.

Varm kram

Vardagslycka sa...

Hej vännen! Jag reagerade som de övriga, jag njöt av dina vackra vårbilder ända tills ormen dök upp... då fick jag rysningar. Men ormen är ju också ett säkert vårtecken, men jag vill inte gärna träffa på den.
Härligt att vi äntligen är här nu och har allt vackert framför oss. Jag sitter ute i solen nu och njuter med en mugg kaffe. Inne väntar fönstermålning, men jag tror jag ska ta fram krattan istället för jag vill inte gå in.
Ha det bäst.
Kram, Carina

Lotta-livets väv sa...

Vilka underbara VÅR-bilder! Pjåskandet är över nu, eller hur? Visst blir man förvånad när man blir förkyld......när man aldrig annars blir det? Men man måste få unna sig att pjåska lite också!

Hos oss har inga vitsippor hunnit upp ur jorden ännu, inga tussilago har heller sett...men det kommer en sån dag för mig med.

Tranor och sångsvanar har jag sett. Sädesärlan och starar också....Tofsvipan var det ganska längesen som jag såg...så visst är det VÅR även hos mig.

Kramar
/Lotta

Vita hjärtan sa...

Heeej vännen :)

Vilka underbara vår-bilder du bjuder på!! Här har jag endast sett tussilago och krokus, men visst är det vår och helt enkelt uuuunderbart!!! Idag ofattbara 18 grader!

Kommer snaart o hälsar på, ska flytta in i mitt hus 1/5 och då måste jag ju ha lite nytt "leeer"

Ha det gott!!
Kraaam Annemari

Vitt hus med svarta knutar sa...

Ja nu är det gôtt å leva...så varmt det var idag! +19! Jag höll på att få värmeslag när jag satte mig i bilen som stått i solen hela dagen och jag hade jacka å halsduk på...=)

Fina bilder, även ormen! Jag är fascinerad av ormar men har en otrolig respekt för dem.

Ha det så fint så här i början av veckan!
Kram,
Regina

Ett Vitare Hem sa...

Åh vilka underbara bilder!
Ha en härlig onsdag!
Kram/Lena