lördag 4 juni 2011

En ljuvlig sommardag....
En ljuvlig sommardag fick vi här vid Min Skattkammare idag!
Solen sken, folk strömmade till och alla var på glatt humör! Tänk att det gick att pricka in en kanondag igen! Hur blir oddsen för nästa....och nästa.....? ;o)
Själv är jag bra mör nu och jag hoppas att jag sa hej till alla besökare, för det är inte att lita på en sån här dag! ;o) Det var ialla fall en toppendag i mycket trevligt sällskap.
Tack till er alla som medverkade och alla kunder!
Mer bilder kan ni hitta på http://www.frovisidan.com/. Klicka på bilden Min skattkammare så kommer det fler bilder. Ps. På Frövisidan står det att jag öppnar för sommarsäsongen, men jag rättar det lite och säger att det var Kalascaféet som öppnades. :o)Kramar skickar jag till er alla bloggare som inte kan ta emot mina kommentarer för tillfället. Regina, Ing-Britt, Annika....m.fl.På måndag är det Sommarfest hos TANT GRÖN. Det blir en härlig dag, det lovar jag! Gå in på sidan och klicka på "aktiviteter" så ser ni öppettiderna.Kram Kicki
10 kommentarer:

LantlivsAnette sa...

Åhhh vad härligt..vilket fint väder, och sååå mycket fint det fanns där på borden !!
Förstår om du känner dig mör i kroppen..mycket att ordna inför en sån här dag..
Ha det gott
Kraaam Anette

Felix sa...

Åh, så mycket fint det finns på bilderna! Det ser så mysigt ut också. Roligt att ni fick sånt pangväder! Men så synd att jag missade marknaden. Vi skulle ha varit borta på annat håll, men det blev ändrade planer i sista stund. Marknaden var totalt bortglömd, eftersom jag inte skulle ha varit hemma... Kanske kan bli ett besök hos dig vid annat tillfälle!

Ett tips - en del lämnar kommentarer anonymt eftersom Blogger krånglar. Du kan testa om det kanske fungerar.

Försommarhälsningar
Elisabet

annika sa...

Halloj! Tack för ett fint arrangemang. Det var så kul att träffa så många trevliga människor. Tänk att få träffa en del som man enbart skrivit till. Så hade du ju lyckats med väderbeställningen också.Hörr så mycket gott du har i Kalaskiosken!

Ta igen dig lite nu så du pallar ett tag till.

Kram fina du!

annika

ingla sa...

Ohhhh, ville så innerligt komma men med målarfärg upp till öronen för att få sovrummet klart så fick jag inte ihop det. Jag gladdes dock åt det fina vädret hos er och visste att allt skulle avlöpa väl!!
KRAM

Butiken på gården sa...

Hej Kicki!
Vad kul det var att få hjälpa till med det jag kunde göra, jag förstår att du var trött, det var jag med, men jag fick lite mer gnista att fortsätta med butiken, så idag har jag kommit ganska långt och ätit min första gurka som vuxit fram i växthuset, oh vad god den var...
Kramar Lilian

Vitt hus med svarta knutar sa...

Tack för en underbar dag!!! Tänk att du alltid fixar så bra väder och så härligt välkomnande stämning. Gott kaffebröd, bra musik, mycket fint att se och köpa, trevliga människor, många härliga återseenden och även nya ansikten. Det här får bli tradition!

Ha det gott och koppla av nu! Önskar dig också en vacker Nationaldag, flaggan i topp!

Kramar,
Regina

Kamomilla sa...

Härligt! Vad synd att man bor i "fel" land... ;)

Janne i Fagerlia sa...

Her så det kjempetrivelig ut....

Unknown sa...

Hejsan goa Kicki!
Måste få tacka för en härlig dag.
Du är allt en klippa på att ordna härlig stämning och vackert väder. Du har god hand med vädergudarna tror jag ;). Gick hem med ett stort leende på läpparna, fyllda påsar och en belåten mage av gott fika & glass.
Hoppas du nu har legat och vilat dig i solen idag och även kan göa så imorgon.
Kraaamar Ing-Britt

Marika sa...

Åhhh nej, missade! :(
Får komma och shoppa en annan dag!