måndag 6 juni 2011

Vattenkrig ;o)

Här är mina hjälpredor i sommarköket. Mamma och Annika "Ditten & datten". Men jag tycker det ser ut som att de har vattenkrig. Vuxna människor! ;o))) Tack goa Annika för att du kom med!

Söta Gittan säljer så mycket fint! Ateljé Någorlunda. Hennes alster kan man hitta i Nora, men jag vet inte vad butiken heter! Jag tror att det är där Almas rum var förut.

Lena, Ett vitare hem, är en mästare på att tillverka vackra madonnor!

Den där Mr Blogger, hur når man honom...? Det är inget roligt alls att blogga när man knappt inte kan kommentera hos någon längre. (inte dig heller Ingla....m.fl) Inläggen krånglar också...grrrr.

I nästa inlägg ska jag visa vad jag köpte för rart till lilla Kalaskiosken! Och vad jag fick av Carina.....

Kram Kicki

5 kommentarer:

Felix sa...

Kanske skönt med vattenkrig i den här värmen... ;-)

Har sett att en del som har problem med kommentarerna rekommenderas att kolla att rutan "fortsätt vara inloggad" INTE är förbockad när man loggar in på Google. Pröva om det fungerar... Själv har jag inte haft problem att skriva kommentarer (än i alla fall, är bäst att tillägga...).

När det gäller att redigera mellanrum fungerar det bäst med uppdaterad redigerare. Men för mig går det bäst att föra över bilderna med gamla redigeraren, så jag brukar ändra inställningarna för att justera radavstånden innan jag publicerar. Ibland blir det inte som man vill ändå, men det blir i alla fall bättre... Lycka till!

Sommarhälsningar
Elisabet

Ett Vitare Hem sa...

Tusen tack för i lördags vännen! Kommer gärna åter om du kör en repris nästa år ;o)
Kramis/Lena

Vitt hus med svarta knutar sa...

Ja lite svalka kan man behöva i den här värmen, men hade de vattenkrig beror det nog mest på att Annika är ganska busig=D

Ler så fort jag tänker på den härliga lördagen, jag mår så bra av lite ledigt och goa människor.

Ha det gott!
Kram,
Regina

annika sa...

Klart att vi hade lite vattenkrig där i sommarhettan.
Visst var det en mysig dag. Tänk alla trevliga människor som man träffar...både de som man träffat tidigare och så de nya.... jodå jag njuter av det. Kul att du ordnar till det Kicki.
Jag har gjort som Elisabet skriver om här.

Kramelikram

ingla sa...

Hej Sötaste Kicki!!
Jag tror att jag har upptäckt att det funkar lättare att kommentera hos bloggerfolk om jag själv är inloggad på min blogger i ett annat fönster... Äru me`?
Snart kommer frökens sommarlov och OJ vad jag ska hälsa på hos dig då!!!
KRAM