söndag 27 november 2011

Advent kommer åter......


....så även ideér som förverkligas. Tavlan målade jag för två år sedan, men på spiselhällen står lilla grisen och adventsljusstaken och väntar att bli till på riktigt. Nu finns de på riktigt i butiken utan att jag tänkt på det! :o)

I natt drömde jag att jag fick nej från förlaget. Jag fick nåt konstigt brev med en skala där berättelsen fick nåt sorts medelbetyg. Jag brukar dessbättre aldrig drömma sanndrömmar, hoppas trenden håller i sig! ;o) Idag är det prick 2 månader sen jag skickade in den. Det skulle ta ca 2 mån.......

Jag vill...jag vill...jag vill......göra roliga, kluriga, glada, spännande barnböcker!!! (jag stampar trotsigt med foten) Lite barnslig får man väl vara i den branschen! ;o))

Trevlig första advent!

Kicki

7 kommentarer:

ingla sa...

Önskar även dig en trevlig advent!!!
Kram

Avslutat konto sa...

Trevlig första Advent önskar jag dig med!
Och du kommer göra massor av fina böcker för barn, det är jag övertygad om. Och glöm inte att om en dörr stängs öppnas ett fönster någon annanstans!
Kram Linnea

Unknown sa...

Hoppas ni haft en bra första advent idag du och gubben :).
Jag plockade idag fram mina snögubbar jag köpte av dig för några år sedan, riktiga favoriter.
Klart det inte var en sann dröm och du den som väntar på något gott väntar aldrig för länge...;).
Kram Ing-Britt

Janne i Fagerlia sa...

Koselige adventsbilder. Og tvi, tvi for at forlaget liker boken din.

Vitspets sa...

Den där tavla giller jag .... Jag ska bjuda dig på kaffe på torpet :)Önskar dig en trevlig Advents söndag Kram Karina

Anonym sa...

Du är så otroligt kreativ och duktig, Kicki!
Jag håller tummarna för dig och din bok. Får du avslag så ska du inte ge dig! Det finns alltid någon annan där ute som inte vill gå miste om din begåvning.

Stora, varma kramar till dig.
//Jessica.

Granne med Pellgårn sa...

Hej! Givetvis kommer din bok att bli antagen. Men det kan ta tid. Själv skickar jag in manus ibland och svarstiden kan variera mellan en månad, fyra, sju mån.. och, ja jag väntar fortfarande besked från ett förlag jag skickade till i början av feb. Till historien hör att jag inte fått något publicerat.(och att det inte var en bilderbok denna gången) Men jag ger mig inte heller i första taget:)Nu går jag skrivarkurs för att bättra på oddsen.Dina bilder är verkligen mysiga och fick mig just i rätt inspiration för att plocka fram färglådan för att börja med årets julkort. Mvh Therese.