måndag 23 mars 2009

VÅRYRA!! Onsdag - söndag
Förra året hade vi våryra i Min Skattkammare och Lilla Ugglebo med gratislotteri. Det blev så uppskattat att vi gör en repris i år.
Jag lottar bl.a ut tavlor och annat konsthantverk. Jag visar i nästa inlägg!
Rosa ska det ju vara......och prickar (har jag hört). En enkel match om man har lite färg och pensel! :o)NEJ.....NEJ.......behöver jag säga mer? Nu får det väl ändå vara slutsnöat!
Men vad gör det när det råder påsk & våryra i butiken!
Varmt Välkommen!
Kram Kicki
12 kommentarer:

Unknown sa...

Hej

Vad det är trist när det kommer snö. Jag blir så frustrerad.
Jag hoppas att jag kan komma på våryrdagarna.
Har lite svårt att komma i väg.
Man blir ju lite försoffad när man går hemma och har tråkit.
Ha en underbar dag.
Kram

Vardagslycka sa...

Hejsan Kicki! Åh, vad kul det var att få hälsa på hos er!Jag blev så vårinspirerad när vi hade varit på stråket, massor av härliga färger och fina saker!
Här har vi också fått snö men nu ignorerar jag den och blickar framåt istället.
Ha en fin vecka.
Kram, kram Carina

Vita små hjärtan sa...

Oj så rosa o vårfint!!! Kram

Anonym sa...

Tog fel på helg, fick för mej att det var i helgen som var som ni hade söndags öppet. Vilken himla tur att jag gick in och läste på din blogg innan vi åkte iväg. Så det fick bli en dag i hemmets lungna vrå istället. Betade av lite halvfärdiga projekt, det känns alltid bra när högarna krymper. Kanke får det bli en tur norr över till helgen istället. Det är ju tur att man hunnit fått lön, för det finns hur mycket som helst jag skulle ilja ha hos dej.
Men vem vet kanske har man turen och vinna något fint.
HA EN SKÖN VECKA OCH LYCKA TILL I HELGEN.
Kram Nettan

Lyktor och Tyg sa...

Det låter kul men våryra men jag är borta i helgen och jag antar att ni stänger 18 på kvällarna. Jag slutar halv fem i Askersund så det är en bit till era härliga bodar. Men jag kommer en annan dag.
kram Kristina

Anonym sa...

Hej Kicki!
Vilka helt underbara rosa blommor du har skapat:D Känner att sådana "VILL JAG HA"! Jag ska till Nora på fotojobb nästa vecka, blir det ngn av dagarna som du har öppet så kommer jag förbi...

Ha det gott!

Kamomilla sa...

Här har snön också vräkt ner det senaste dygnet... Det är så trist!

Vilka söta rosa blommor!

Dubbelörn sa...

Det var lika trevligt som alltid att kika in i din Skattkammare!

I morse tog jag fram påsen fr dig o skulle sätta upp min blomma... Men tror du inte vykorten blev kvar hos dig!! Jag som valde ut dem med så stor omsorg o påsen här är tom!! *skrattar*

Ännu en anledning att komma tillbaka ;)

Stor kram

LantlivsAnette sa...

Vår yra !!
Vad ni är duktiga på att hitta på saker...och vilka underbara saker du visar oss...nu kommer nog kunderna springande..
Ha det gott min vän
Kraam Anette

Dubbelörn sa...

Har precis fått mail fr Carina o hon hade en liten påse m 6 vykort i sin kasse!! Vi misstänker att vi gjorde förvirringen total för dig *skrattar*. Carina skickar korten till mig ;)

Stor kram

Nygammalt sa...

Hej vännen!
Tack för ditt fina välkomnande! =)

Tycker din och din mammas idé låter helt förträffligt, nu blir jag avundsjuk *ler*. Förstår att det inte är någon dans på rosor att vara egen företagare men du har ju ett väldigt härligt jobb (nu blir jag ännu mer avundsjuk, ha ha), men visst skulle det sitta fint att få en liten (ok rätt stor) pengasumma. Hade jag det så hade jag rest mycket mycket mer, tänk vilken balsam för själen det är...oj nu drömmer jag mig bort...

Skrattade över det du skrev om spårhund, precis så är jag också och har alltid varit. Ska alltid sniffa på saker (skumt). Känner alltid olika lukter först och är som du känslig för odörer. Kanske vi hade blivit framgångsrika inom det yrket ;) Och tänk då att jag står bland parfymångor dagarna i ända.

Jättefina saker har du gjort iaf, härligt med våryra. Dina saker framkallar iaf det även om vädret inte riktigt hänger med.

Ha en riktigt bra tisdag!
Kram!!!

Linda sa...

mysig blogg du har!