tisdag 10 mars 2009

Vilsamt för ögat


När man jobbar med inredningsdetaljer och skapande är det väldigt nära till hands också att man blir trött på prylar. De liksom tappar sin glans och känns mer i vägen.
Då kan jag tycka att såna här bilder på smakfull men avskalad inredning är vilsamt att titta på.
Jag skulle gärna ha det så här här hemma!

Jag tycker om många stilar, allt är ju rätt, eftersom varje individ gör precis som den vill med sitt hem. Men mitt öga dras ofrivilligt till det stilrena.........
Kanske är jag lite branschskadad, vem vet!?
Nu ska jag dock ut i "Skattkammarverkstan" och tillverka mer prylar! ;o)
Vi ses!
Kram Kicki


8 kommentarer:

Unknown sa...

Hej

Jag håller med dig att ibland är en avskald miljö snygg.
Tyvärr har den inte kommit till mig.
Undrar vad det beror på.

Ha det bra.

Anonym sa...

Här är det inte heller avskalat. Men jag gjorde en raijd för ett par år sedan. Sålde allt vi hade i vardagsrummet utom ett gammalt skåp. Och sedan började vi om från början. Prynadsakerna packade jag ner i kartonger. Kaffeserviserna likaså. Man behöver inte ha 4 serviser i skåpen. Sedan tog jag fram det jag tyckte bäst om. Ja lite mer har det väll blivit nu men inte som förut. Det kändes riktigt skönt. Jag har beslutat att jag tar en liten bloggpaus i allafall. Hur länge vet jag inte.
Och när jag är tillbaka så tar jag bort räknaren. Nu ska jag lägga in en beställning till danmark på husen, tror nog att det blir bra.
Har inte sett dessa hus någon annan stans. Sedan skall jag också gå ner i verkstaden men jag syr för tillfället.
ack för att du finns.
Kram Nettan

Lyktor och Tyg sa...

Jag trodde det var hos dig när jag såg de första bilderna. Jättefint. Jag vill också ha det mer avskalat och enkelt, men i bland hopar sig sakerna.
kram Kristina

Katarina sa...

Åh, vilka härliga bilder. Det ser så lättstädat ut också ;). Jag vill inte gärna ha en massa prylar överallt heller. Man mår mycket bättre när man får rensa undan lite. Och har man för mycket saker så blir det ju så att säga svårt att "se skogen för alla träd". Ha en bra kväll!
Kram

Kamomilla sa...

Inte så lätt alltid heller... Jag saknar också lite minimalism ibland, men det lyckas liksom inte. Kärleken till söta små ting är större...

AK sa...

Hej Kicki! Och tack för hälsningen på Susanns blogg! Här i Gävle har det snöat konstant hela dagen idag så de små vårkänslor man hade har flygit sin kos....Tur att man kan gå in på din blogg och återfå dem! Skulle vilja komma och njuta i butiken också men det får väl bli till sommaren. Kram A-K

Butik Drängstugan sa...

Hej!

Du gör så vackra tavlor och andra inspirerande saker. Är du intresserad av att ställa ut dina alster under konst och kulturdagarna i Västergötland?

Butik Drängstugan

LantlivsAnette sa...

Ohh så fina bilder du visar oss..jag kan få såna där il då jag rensar och plockar bort saker..känns skönt att inte ha så himla fullt överallt, men det kan vara svårt också, för jag gillar ju prylar ;)
Ha det gott min vän
Kraam Anette