onsdag 14 juli 2010

Sommar, sol och glada fikagäster!Vad härligt det är med sommar och sol...på riktigt! Den bara fortsätter och fortsätter till alla semesterfirares glädje! :o)
Fikagäster strömmar till....tack alla ni som kommer hit ut, det är er förtjänst att det blir så himla skoj med café! :o)
Och så kom åskan igår och rensade upp i luften med sitt mäktiga skådespel, och jag satt i trappan hemma och blundade med hårt tryckta händer mot öronen. Man kan ju alltid låtsas att det inte åskar. ;o) Tycker inte om den även om det känns ljuvligt efteråt.......
Nu får det bli en skön kvällstur på cykel....tjingeling!
Ha det så skönt ute i det gröna!
Kram Kicki
6 kommentarer:

Vardagslycka sa...

Hihi, din lilla luring med kameran!
Tack snälla för idag, alltid ett lika glatt bemötande och vi hade det så mysigt i pergolan med smarrigt fika! Linnéa är så glad över det hon handlade till sitt "nya" rum, men tills vidare har hon ställt det i sitt gamla. Vi var proppmätta när vi for hemåt och vi har inte kommit oss för med att laga någon kvällsmat än, men nyss ringde käre mannen och var på väg hem med "hämtmat". Så idag blev det en riktig frossardag!
Här måste ovädret ha gått på sidan om oss igår, det kom några regndroppar men de var så få så det blev knappt blött ute.
Ha det så gott nu och hälsa till mor din, vi såg inte till henne när det var dags att åka hemåt.
Kramar från Carina ( Sanna o Linnéa hälsar)

Lillemor sa...

Vad sugen man blir när man ser dina bilder från cafèt. Som du skriver när åskan har gått över så känns det jättebra.
Hä så trevligt på cykelturen.
Kram Lillemor

Inas sa...

Hej Vännen!

Åh va härligt med café, och vilka härliga bilder. Jag ska jobba på en servering i morgon och i helgen, ska visa lite bilder på det sen, ha det så gott och lycka till. Goa kramar Ina

Unknown sa...

Hej

Ja det vart en ordentlig urladdning.
Jag jobbade och här gick maskinerna sönder.
Som tur kommer det snälla gubbar och hjälper en stackars hjälplös tant....
Hi Hi.

Ha det bra.

Kram
CARINA

LantlivsAnette sa...

Men du...sååå härligt med alla fika gäster !! Vad du är duktig som har fixat ett cafe o allting..!!! Det är härligt med sommar..på Måndag får jag semseter...bara två veckor, men det är ju nånting i alla fall !!
Kraaam Anette

Théa & Linnéa sa...

Hej!
Men så är det också ett mysigt fik!
Här har strömmen gått båda kvällarna efter åskan. Vad duktig du är med cykeln, får dåligt samvete... tur jag klippte gräset igår iallafall...
Må så gott
/Karin