onsdag 9 maj 2012

Lovprisning


 Det vibrerar av liv....och man rycks med i vårens lovprisning!
 Äppelblomman vill så gärna vara med....den tar i...snart slår den ut i blom.
 Vinbärsblomman likaså.

Bakom butiken slingrar sig bäcken och den kluckar skönt till fåglarnas sång.
Allt detta liv tack vare solen, den största av himlakropparna i vårt lilla planetsystem. Den befinner sig 15 miljoner mil från jorden och är bara en medelstor stjärna, ändå skulle det gå att stoppa in 5 miljoner jordklot i den!
I klassen jag besökte sa en liten flicka att hon tyckte att min saga var jättespännande, men inte otäck, inte en sån där man får mardrömmar av, för hon kände hela tiden inuti sig att det skulle gå bra. :o)
Så känner jag när jag tänker på rymden och solens ofattbara storlek. Jag tror att Någon ser början och slutet på allt, och det kommer att gå bra. Jag håller mig nära Honom......för där får inga mardrömmar plats.
Kram Kicki

6 kommentarer:

Vitt hus med svarta knutar sa...

Fina tavlor du har målat, vilken glädje de uttrycker=) Här har det regnat hela dagen, knopparna på äppelträden är stora, allt växer fast man nästan missar det när vädret är lite tjurigt. När jag tänker på rymden, solen och jorden blir jag förundrad över hur små vi är i det enorma världsalltet...

Ha en fin kväll!
Kram,
Regina

Vitspets sa...

Vilka härliga vår bilder ...
Kram Karina

Théa & Linnéa sa...

Hej!
Mysiga bilder och text, jag blundar och struntar i det gråa regnet utanför. Hallonmumsen- troli är 1½-2 sats bra till långpanna, jag har gjort i en fyrkantig glasform av en sats.
Må så gott!
/Karin

annika sa...

Fina skira tavlor. Kommer precis från en Vårkonsert där vi slutade med allsång på Den blomstertid nu kommer...tycker att det passar bra till ditt inlägg.
Ja de små liven de kan uttrycka sig väl :). Jag ska skriva om en författares besök i klassrummet på skolans hemsida. När den är publicerad så mailar jag dig.
Jisses så vacker färg det är på gräsmattan nu i regnet.
Kram

Janne i Fagerlia sa...

Søte vårbilder du har malt :)

Anonym sa...

Jättefina vårbilder du visar, men jag skulle vilja se lite mer från din butik! Vad du säljer och hur det ser ut.