torsdag 3 maj 2012

Välkommen skylt

 Kajsa som är keramiker kom förbi en dag och vi resonerade om att hon skulle göra en fin välkommen skylt i keramik. Så här fin blev den, jag blev såå nöjd! Många gillar mina långsmala tavlor så jag tror att en sådan skylt skulle passa er....med ett litet hjärta på. :o)
 En lite mindre gjorde hon också. Snart finns de att köpa här. Jag gillar dem skarpt! Det är jättekul med kreativt samarbete, få se om vi kan klura ut nåt mer.
När jag laddade ner mina bilder fick jag se att någon (maken) stått och tagit en massa bilder på mig när jag målade huset. Inte mycket att se, men visst är verandan fin med röda stolpar? Det ser riktigt gammaldags ut.
Imorgon ska jag göra nåt riktigt spännande! Jag ska berätta....snart.
Förlåt att jag hoppar över bloggandet.....men det är ju såå fint ute...och så mycket annat som tär på tiden. Tänk att man alltid ska få såna skuldkänslor för allt!! Är ni likadana?
Ha det fint!
Kram Kicki

7 kommentarer:

annika sa...

Inte har jag skuldkänslor utan bara lust att göra det jag gör :). Så fina skyltar!

VÄLKOMMEN 0)

Kram

Vardagslycka sa...

Åh, så söta små skyltar!
Den här tiden på året vill jag hinna så mycket, timmarna på dygnet vill inte riktigt räcka till men jag försöker vara ute så mycket som möjligt och jag sopar undan det där dåliga samvetet.
Önskar dig en skön vårhelg med sol o fågelkvitter och många glada kunder förstås!
Kram, Carina

Unknown sa...

Men Kicki inte behöver du ha dåligt samvete :). Tror de flesta även om man inte har häcken full så vill man ju gärna sitta med näsan i vädret när solen visar sig.
Skyltarna var fina och kommer säkert bli populära.
Ha de gott, kram Ing-Britt

Freja Rico sa...

Nej inte ska du ha dåligt samvete för att du inte bloggar hela tiden. Jag har blivit likadan, datumen mellan bloggandet blir bara längre och längre känns det som :-).

Fina skyltar, och fin veranda :-)!

Kram

Livet på Vestergård sa...

Så vackra välkommenskyltarna är!
Ja hos mig blir ibland väldigt långt mellan inläggen men man bloggar när man har tid och lust...
Ha en fin helg! Kram Kicki

Vitspets sa...

Så fina skylter ...
Kram karina

Getingedalen sa...

Men åh så fint! TACK Kicki för värmande ord och fina foton! Och TACK till er andra för lika varma kommentarer. Kul att ni gillar skyltarna. Ska genast gå ut och göra några till!